Каталог товарів

CES 2021: переродження класики - JBL SA750

Категорії

Інтегрований підсилювач SA750 випущений до 75-го ювілею компанії, як і акустика L100 Classic 75. В обробці бічних панелей підсилювача використовується натуральний шпон тика, як і в лімітованої акустиці L100 Classic 75, таким чином створюється єдина візуальна концепція. Компанія черпала натхнення в двох класичних моделях SA600 і SA660, які випускалися в 1960-х і 1970-х роках. Виробник відніс новий підсилювач до повних підсилювачів класу G.

Зовнішній вигляд SA750 явно відсилає нас до стилю 70-х років, однак всередині SA750 реалізовані всі найсучасніші рішення, якими володіє Harman. Виробник заявляє про 120 Вт потужності на канал при опорі в 8 Ом або 220 Вт при 4 Ом.

Чим цікавий клас G? В підсилювачах даного класу здатні автоматично включати резервний блог харчування, якщо того вимагає складність музичного матеріалу. Це зроблено для того, щоб підсилювача завжди хапала струму навіть для самої вимогливої ​​музики. Наприклад, якщо в фонограмі є різкі динамічні перепади, навіть при роботі з самим тихим сигналом звук не буде «бліднуть». Така особливість властива підсилювачів, які грають в класі A. В даному випадку виробник заявляє, що SA750 взяв від них найважливіше - детальність, точність, розбірливість і мінімальні спотворення навіть при найменшій гучності.

Новий підсилювач вміє приймати сигнал «по повітрю» за допомогою найпопулярніших нині рішень (Google Chromecast, Apple Airplay 2, Bluetooth, Wi-Fi), якщо користувач не хоче використовувати кабелі. Вбудований ЦАП з підтримкою UPnP (Ethernet і WiFi), Roon Ready і можливістю декодування MQA. Підсилювач отримав можливість калібрування звуку Dirac Live.

Однак, інженери не забули і про перевірених часом рішеннях. На борту SA750 встановлені фонокоректори для MM / MC картриджів, аналоговий вихід на навушники, AUX, вихід з передпідсилювача і кілька основних роз'ємів: RCA, оптікокоаксільние входи, а так само вхід під USB накопичувач.

На передній панелі розташувалися тумблери перемикання, що відповідають за стандартний функціонал і три регулятора: балансу, гучності і джерела.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
Тільки новий, запечатаний товар
Тільки новий, запечатаний товар
Доставка по всій Україні (2-3 дні ну максимум 4)
Доставка по всій Україні (2-3 дні ну максимум 4)
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину